Patroonbehang

Behangen is een vaardigheid!

Na ettelijke duizenden vierkante meters behang te hebben geplakt, durven wij ons behangspecialist te noemen. Wij hebben de behangvaardigheid in onze vingers.

Er zijn vele behangsoorten en kwaliteiten en nog veel meer dessins.

Voor welk behang u ook kiest – papierbehang, vliesbehang, vinylbehang, behang met of zonder patroon – u wilt het altijd zo netjes en strak mogelijk op de wand. Dat nu, is de vaardigheid van GMBB! Bij elke behangsoort en/of ondergrond de juiste lijm en de juiste verwerking voor een zo  optimaal mogelijk resultaat. Hierbij geldt wel: hoe beter het behang, hoe beter het resultaat.

Behang is weer helemaal terug!

Na jaren van een stoffig imago, is behang weer hot en trendy. Mede door de grote variatie van kleuren en dessins en de verbeterde materialen.

Het moderne behang is zeer goed te combineren met andere materialen, bijv. dessinbehang met geschilderd glasvezelbehang of stukwerk of een hoekje behang met brandhout-dessin voor achter de houtkachel of een paneel in de huiskamer die een lange wand breekt waardoor er verschillende ruimtes / sferen ontstaan.

Behang kan geplakt worden door uw gehele woning van de keuken tot in het kleinste kamertje!

Dus: heeft u een behangklus, laat het ons weten. Wij denken met u mee, hebben vele voorbeeldstalen en ideeën. Prijzen zijn afhankelijk van behangsoort, ondergrond, afmetingen e.d. Neem gerust vrijblijvend contact op met GMBB.