Saus & Spuitwerk

Latex of muurverf aanbrengen op wanden of plafonds kan zowel handmatig met de roller als onder hoge druk airless verwarmd gespoten worden. De keuze voor spuiten of rollen is meestal gelegen in de hoeveelheid  te behandelen vierkante meters. GMBB spuit airless en verwarmd volgens de meest moderne techniek.

Latex is er in vele kwaliteiten en prijzen en de keuze is afhankelijk van de ondergrond en het gewenste resultaat. Zo zal er bij het sauzen van de binnenzijde van een garagebox geen schrobvaste verf gebruikt hoeven te worden maar bij het sauzen van uw keuken wilt u de wanden heel goed reinigbaar hebben. Ook de matheid van de latex speelt een rol; de ene latex is veel matter dan de andere.

Elke ondergrond en/of ruimte heeft zijn eigen eisen en bijbehorend verfsysteem. Bij voorkeur werkt GMBB met Sigma latex waarmee alle wensen vervult kunnen worden en die mengbaar is in elke gewenste kleur.

Het spuiten van hele woningen, al dan niet eerst behangen met glasvezelbehang, behoort tot de mogelijkheden maar ook voor het op kleur brengen van een wandje in de kinderkamer kunt u bij ons aankloppen.