Wandafwerking

Kies de juiste wandafwerking

Bent u toe aan een ander kleurtje of trucstuurtje op uw muren? De sfeer van uw woning wordt voor een groot deel bepaald door de wandafwerking. Hierin zijn dan ook oneindig veel mogelijkheden. Deze keuze maakt u zelf, maar wat wel zeker is dat GMBB uw wanden zo netjes mogelijk afwerkt. Wij hebben ruime ervaring met zowel schilderwerk als behangwerk.

Soorten wandafwerking

Voor de afwerking van uw wanden, zijn veel methodes mogelijk. U moet dan ook verschillende afwegingen maken; zowel prijstechnisch als kwalitatief als persoonlijke voorkeur. Zo zijn er soorten wandafwerking die weinig tot geen onderhoud nodig hebben, maar sommige soorten moeten regelmatig worden bijgewerkt. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor het soort wandafwerking, bent u er nog niet. Kiest u er bijvoorbeeld voor om uw muren te laten behangen? Dan zijn er weer een hoop mogelijkheden: glasvezelbehang, patroonbehang en ga zo maar even door.

Qua wandafwerking kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor saus- en schilderwerk. Bij sausen brengen wij de muurverf aan op de ondergrond. Hiervoor kunt u zelf voor een egale kleur kiezen of juist voor een verf met een bepaalde structuur. Kortom: er zijn een hoop keuzes die u dient te nemen. Uiteraard geven wij u hierin, indien u dat wenst, ook graag een advies.

Voor een duurzame en strakke wand…

Een vak apart…

Levensgroot en levensecht…

Kleur, kleur en nog eens kleur…